Cum pot antrenamentele sa iti imbunatateasca viata sexuala?

Iata o intrebare pe care am primit-o de multe ori. Inainte sa cititi acest articol, va provoc sa va raspundeti voi la aceasta intrebare, si sa imi trimiteti si mie raspunsurile voastre pe mailul meu, raul@raul-trainer.ro, iar cel mai bun raspuns va fi premiat de mine, impreuna cu partenerii mei de la Nomasvello printr-un tratament hranitor ProSkin Nutritiv.

Acum am sa va povestesc o intamplare pe care am trait-o de mai multe ori de-a lungul carierei mele. Si imi doresc sa o traiesc de multe ori. Atunci cand elevi de ai mei ating o greutate care se exprima in doua cifre, pornind de la una exprimata in trei, primesc cate o sticla de whisky, insotita de urmatoarea explicatie: din partea mea si a sotiei (sau prietenei) mele…Atunci cand un elev de al meu ajunge sa cantareasca ”doar 99 de kg” (pornind de la 120…115…) se intampla acest lucru. Iar replica mea este urmatoarea: cand ajungi la 90 de kg imi aduci o sticla de whisky doar din partea sotiei tale (sau a prietenei)….Si asa se intampa. Sper ca v-am raspuns la intrebarea din titlu.

Sa va explic acum din punct de vedere tehnic cum se intampla acest lucru. Un om cu surplus mare de kg va avea si un surplus mare de cm in jurul taliei, acel surplus ”mascand” organul sexual masculin. Acelasi om are o capacitate mica de efort, iar actul sexual implica un efort fizic, destul de intens chiar. Bineinteles, acelasi om are o circulatie sanguina proasta. Nu uitam de o alta realitate: increderea si respectul de sine sunt mult diminuate. Energia acelui om este catalizata spre digestie, nicidecum spre sustinerea unei activitati sexuale intense. Nu in ultimul rand, un astfel de om este mai bolnav de obicei, iar asta afecteaza viata sexuala in mod negativ. Si un amanunt psihologic, un om plinut este foarte comic si sociabil, in general, dar nu cunosc multi oameni carea sa aiba ca si ideal o partida sexuala cu un om plinut. Acel om poate sa fie barbat sau femeie.

Facand sport, omul respectiv pierde kg. Pierzand kg pierde si cm in jurul taliei. Slabind, isi imbunatateste si sistemul cardiorespirator, inima fiind capabila sa sustina eforturi intense si de lunga durata. Circulatia sanguina se imbunatateste radical, sangele ajunge mai repede si mai mult in toate organele corpului, inclusiv in cele sexuale. Creste respectul de sine si increderea in fortele proprii este foarte mare, implicit sex appeal-ul. Omul nostru devine un INVINGATOR. Si, pe langa atributul de comic si sociabil, mai castiga unul: de persoana sexy….
Nu va doresc sa experimentati aceste trairi, dar daca ati jucat in acest film si ati ajuns la finalul cu ”whisky-ul” va felicit. Probabil va simtiti mai tineri si mai plini de viata. Sunteti niste invingatori adevarati. BRAVO!

In final si un ”atu” in plus. Fericirea vine din lucruri marunte si banale, facute pentru tine, simtite si castigate. Un lucru marunt, dar important pentru tenul tau il constituie tratamentul ProSkin Nutritiv de la Nomasvello. Acest tratament presupune o curatare faciala nutritiva cu gel colagen, pentru a-ti ajuta si tenul sa fie vizibil intinerit si revitalizat. Prin sport corpul tau va parea mai tanar si mai plin de energie, prin tratamentele de la Nomasvello pielea ta va fi revigorata si plina de vitalitate. Sportul merge mana-n mana cu rasfatul de la centrele Nomasvello, pentru ca tu sa arati si sa te simti bine in pielea ta.