Cum va pregatiti pentru Valentine’s Day?

Ufff…..vine iar Valentine’s Day…! Nu am fost niciodata pregatit pentru aceasta sarbatoare. De fapt, mereu uit de ea. Stiu ca toate femeile o sa ma urasca pentru asta, o sa ma considere un golan, un barbat lipsit de romantism….! Sunt de acord cu asta.

Romantismul, asa cum il vede majoritatea dintre voi, nu este de mine. Si sunt sigur ca nici de alti barbati pe care ii cunosc eu si pe care ii reprezint prin articolele mele… Daca esti barbat si crezi ca o lumanare aprinsa, o muzica in surdina, niste petale de trandafir raspandite prin pat reprezinta definitia romantismului…e nasol!

Uite ce cred eu ca este romantic: un concert Joe Cocker, Eric Clapton sau Julio Iglesias, o noapte petrecuta pe plaja, o plecare intempestiva in toiul noptii spre mare, ca sa prinzi un rasarit de soare pe plaja sau spre munte, ca sa prinzi un apus, o noapte petrecuta pe plaja langa un foc de tabara, o chitara, o pipa si un whisky bun, o saptamana pe un yacht in largul marii, sex pasional pe bancheta din spate a masinii parcate pe un drum uitat de lume… Cum va place, fetelor?

Nu cred ca este romantic sa iti ofer o floare cumparata din colt, dar mi se pare foare romantic sa te urc pe varful muntelui, ca sa iti arat o floare de colt. Atentie: romantismul meu nu presupune comoditate si lene si asteptarea pe tava a acestor lucruri. Ca sa le ai, trebuie sa te implici un pic, dar castigul lor este nepretuit.

Nu ma voi pregati de Valentine’s Day cumparand o inima de plus, o floare si o cutie de ciocolata. Voi face altceva…

Ma voi duce la sala si voi trage tare la antrenamente. Stiu ca sotiei mele ii place sa fiu in forma, sa am un corp bine dezvoltat si definit si nu o voi dezamagi.

Imi voi tunde barba putin, ca sa fie agreabila si bine incadrata pe fata mea.

Ma voi duce la Nomasvello si ma voi epila cu tehnologia IPL, asa cum fac de obicei. Nu mai am mult par, asa ca totul va merge repede si ca pe roate. Bratele, axilele, pieptul si abdomenul meu au pierdut circa 80% din parul lor, dupa un an de tratamente. Foarte bine, nu?

Tot la Nomasvello imi voi face un tratament facial, celebrul ProSkin. Fata mea merita si ea sa fie fericita…Iar nasul, asa nas curat nu am mai avut din copilarie. Multumesc Pro Skin! Am timp de doua sedinte, mai ales ca vine si Dragobetele…Apropo, si de sarbatoarea asta uit mereu …

Domnilor, cam asta voi face eu, ca sa fiu pregatit de Valentine’s Day. Ca va face sotia mea? O sa va povestesc in articolul urmator. Si inca ceva. Pentru mine. Pentru gentlemanul din mine, imi voi cumpara tutun de pipa aromat, un whisky nobil (va recomand “Dimple” de 15 ani), imi voi curata pipa bine (un model Bruyere)….Puteti inlocui pipa si cu un trabuc bun sau cu niste tigari de foi…..Vom fi adevarati gentlemani in aceasta zi!

Astept si alte sugestii de la voi…