FII STAPANUL PROPRIULUI DESTIN: DESCHIDE-TI O AFACERE DE SUCCES!

Servus dragilor!

Ce mai faceti voi? Totul este in regula? Sunteti fara par nedorit, fara kg in plus, aveti un ten frumos si catifelat, pielea este ferma, celulita a fugit?
Inseamna ca mi-ati urmat sfaturile toate, iar Nomasvello a fost alaturi de voi toata iarna.

Eu sunt bine, multumesc de intrebare. Cartea mea se vinde bine, evenimentele pe care le am tinut in tara au fost sold out. Acum ma pregatesc de trei conventii de fitness: in Cluj, Bucuresti, Rimini. Plus inca doua evenimente la Targu Mures si Bistrita. Si sunt happy.

Vreau sa va intreb, va place riscul calculat? Ati vrea sa deveniti stapanii destinului vostru, macar a celui profesional? Vreti sa nu mai depindeti de nimeni? Sa fiti sefii vostrii? Suna bine, nu?

Haideti sa va dau o veste buna: iti poti deschide propria ta afacere, intr-un domeniu in care intotdeauna va fi cautare: domeniul wellness-ului si al frumusetii.

Reteaua de centre Nomasvello, lider mondial in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL doreste sa se extinda in toata tara. Si o poate face chiar cu tine ca partener!

Iti poti deschide un centru Nomasvello ca francizat. Este simplu, frumos si usor, pentru ca ai inclus totul in pachetul de franciza: cea mai buna si mai noua aparatura, know how-ul necesar, amenajarea specifica, trainingul pentru angajati (caci vei avea oameni care vor lucra pentru tin:D).

Dar, pentru acest pont, am si eu cateva rugaminti, pentru ca eu iti recomand acest lucru si tu, daca ma vei asculta, ma vei reprezenta si pe mine…Iar eu vreau calitate si incredere.
Vreau sa fii motivat, serios, sa iti doresti sa faci totul bine, sa te implici, sa vrei sa fii cel mai bun. Daca indeplinesti aceste conditii, esti pe drumul cel bun.

Cele mai bune orase pentru deschidere ar fi: Timisoara, Arad, Oradea, Pitesti, Mures, Focsani, Constanta, sau Sibiu. Sunt locurile ideale, cu o piata larga, cu oameni ambitiosi si pozitivi, care au nevoie de ceea ce Nomasvello le poate oferi pentru perfectionarea infatisarii.

Te astept in echipa celor care ofera frumusete si sanatate oamenilor, alaturi de mine si de partenerii mei de la Nomasvello.

Si eu, si Nomasvello vom fi alaturi de tine, cu tot ceea ce stim noi.

Cine castiga? Noi toti vom castiga sanatate si frumusete, iar profitul va veni de la sine, cu acest business la cheie;)