Misiunea 2015: fara par!

Dragilor, ca sa nu uit: Paste luminat si linistit!

Acum, daca tot mi-am indeplinit datoria de crestin, pot sa ma concentrez pe alte lucruri pe care vreau sa vi le impartasesc si voua;)

Mai intai de toate, ce mai faceti voi? Mi-ati urmat sfaturile? Sunteti mai fit? Sunteti mai puternici mental? Sunteti fara par? Aveti tenul curat si frumos? Ia sa vad, zambiti va rog…Asa….Da, dintii sunt foarte albi. Bravo! Fermitatea pielii este? Elasticitate avem? De cosuri ati scapat? Buuuunnn…

Care sunt vestile bune? Am lansat, dupa doi ani de studiu si variante aruncate la gunoi, prima mea carte. Ea se numeste “Knowledge is my power” si este o chintesenta a cunostintelor mele, a experientei mele din ultimii 15 ani! Ca sa poti sa faci sport, trebuie sa cunosti ce antrenezi, adica anatomie. Apoi, trebuie sa stii cum functioneaza ceea ce ai, adica fiziologie. Totul se reduce la miscare si eficienta, adica biomecanica. In cele din urma, cum pui in aplicare aceste informatii, adica teoria antrenamentului sportiv. Cartea o gasiti la mine, la telefon 0724237088!

A doua veste buna, chiar foarte buna, este aceea ca Nomasvello a deschis centre noi de epilare definitiva cu IPL in Brasov, Iasi si Ploiesti! Asa ca dau sfoara in tara, sa se stie. Sa afle atat fericitii localnici, cat si cei care trec prin orasele respective si isi fac probleme privitoare la parul din dotare, pentru ca nu ajung la programarea din orasele de resedinta.

Pentru cei care acum fac cunostinta cu Nomasvello, trebuie sa le spun ca noile centre au aceeasi misiune ca reteaua-mama: FARA PAR! Mai mult, te ajuta sa ramai fara cosuri si sa scapi de pete si riduri, pentru un ten curat, cu tehnologia ProSkin. Intr-un cuvant, veti avea pielea unui nou-nascut si veti fi trendy, la unison cu societatea moderna.

Pentru mine urmeaza un turneu de lansare a cartii prin tara. Apoi se deschide sezonul conventiilor de fitness, nationale si internationale, la care participa in calitate de presenter (Living Fit in Cluj, Rimini Wellness 2015, Fit 4 You la Romexpo). Asta inseamna ca voi fi plecat foarte mult timp din Bucuresti (spre disperarea ingerului blond din viata mea- sotia adica, si spre bucuria catelusilor mei, care vor fi sefii casei). Dar, cu atatea centre Nomasvello deschise in tara, nu imi fac probleme privind continuarea procedurilor pe care le fac.

Paste luminat si sa ne revedem mai frumosi si mai putin parosi!:)