Testimonial – Ana Carasava

Aveam 57 de kilograme cand am inceput programul de lucru cu Raul, si, desi lucram la sala in mod regulat, nu reuseam sa ard suficiente grasimi sau sa castig suficienta sustenanta musculara. Ma duceam la sala si lucram la aceleasi aparate, executand aceleasi seturi de exercitii mereu, lucrand un minim de 45 de minute pe forta si 30 de minute la banda de alergat. Rezultatele mele se cuantificau in faptul ca eram in forma, dar probabil ca trebuia sa mai slabesc inca 3-4 kilograme, deoarece muschii mei nu erau definiti in totalitate.

In primele saptamani de lucru coordonate de Raul, la programul lui, eram déjà transpirata si respiram greu pe la jumatatea programului, si imi simteam toti muschii solicitati. Nu vreau sa mentionez durerea de muschi, deoarece aceasta nu o sa dispara niciodata complet in timp ce lucrezi cu Raul, deoarece el intotdeauna imi schimba rutina exercitiilor sau le modifica exponential durata sau intensitatea.

Dupa 6 luni am observat diferente incredibile in postura corpului meu, energia, forma fizica si forta. Fara a schimba nici o alta variabila in afara de intensitatea lucrului, déjà slabisem 4 kilograme, imi marisem forta si tonusul muscular.

Raul iti ofera o varietate uluitoare de exercitii, incat nu te plictisesti niciodata. Din contra, corpul meu intotdeauna lupta din greu sa se adapteze la noile exercitii, care pot fi orice, de la “pliometrice” la “lada de zestre” pana la prize cu mingea de aerobic, sau flotari pe bossu.

O mica atentionare! Metoda de lucru a lui Raul este ferma si totodata relaxanta. Totusi, nu este potrivita pentru persoanele nemotivate sau indisciplinate. Programul lui cere un mare grad de determinare si angajament, asa ca daca credeti ca sunteti suficienti de pregatiti pentru provocare, sau cautati ceva completamente nou, veti fi impresionati de rezultate.