Testimonial – Simona Barhoom

Raul este antrenorul meu personal de aproape un an de zile. Cu ajutorul lui, la 40 de ani, dupa o sarcina, am corpul pe care nu l-am avut nici la 20 de ani. Nu ma refer doar la o slabire evidenta, ci la un corp tonifiat si modelat armonios, iar acum ma antrenez in speranta unor “patratele” pe abdomen, lucru la care muncim din greu, eu fiind vegetariana. Neconsumand proteina animala, trebuie sa muncesc mai mult pentru o definire frumoasa a muschilor abdominali. Desi am momente in care imi este greu, Raul ma sprijina, ma incurajeaza, ma motiveaza.
Cand l-am ales, dintr-o lista destul de lunga de antrenori personali, m-am orientat dupa faptul ca vreau sa lucrez cu un om care nu are doar pachetele de muschi, ci si un numar semnificativ de circumvolutiuni, Ralul fiind si absolvent al facultatii de istorie geografie. Astfel, motto-ul sau “knowledge is my power” chiar i se potriveste.
Una din calitatile lui Raul este simtul umorului, facand haz de necaz nu stiu cand trece ora, cand se termina abonamentul si cand il reinoiesc.
Antrenamentele cu Raul sunt dure, dar au rezulate spectaculoase in timp. Orele de antrenament difera, sunt dinamice . Are grija sa lucram fiecare grupa musculara si tine cont de problemele de sanatate, adaptand antrenamentul oricarei situatii.
Recomand cu toata caldura un antrenor personal, dar daca il doriti pe cel mai bun acesta este, cu siguranta, Raul.

Multumesc, Raul!

P.S. In timpul antrenamentului ii zic Raul “Pitbull “