Testimonial – Weinstein Nir

Weinstein Nir – manager operatiuni Radisson Blu Hotel


Ma antrenam singur de 2 ani, si fara rezultate concrete. Fiind o persoana ocupata, timpul meu este limitat si trebuie sa fiu eficient.

Raul este antrenorul potrivit pentru mine. In primul rand este un profesionist desavarsit, si are cunostinte aprofundate despre corpul uman. El creeaza programe de lucru personalizate in concordanta cu cererile si necesitatile clientului. Este o persoana foarte placuta si cu o mare grija pentru client.

Nu numai ca m-a invatat cum sa ma antrenez mai bine, dar ii place sa ma provoace sa imi ating limitele, si sa imi dovedesc ca sunt capabil de mai mult.. Din moment ce ma antrenez cu el de aproape 10 luni, nu numai ca am pierdut din greutate, dar am castigat la capitolul forta si mi-am modelat corpul. Ma simt mai bine, mai putin obosit, si sunt mai concentrat, ceea ce in meseria mea este esential. Cel mai important, nu mai pierd deloc timp pretios la sala de sport. Vin, lucrez, si plec. Bineinteles, Raul are un puternic simt al umorului, cea ce este de asemenea foarte important.

Il recomand!