Testimonial – Yilmaz Yildirimlar

Yilmaz Yildirimlar – manager general Radisson Blu Hotel


Cand ai un program de lucru foarte incarcat poti foarte usor sa iti prioritizezi activitatile zilnice in asa fel incat sa nu prea iti permiti sa aloci prea mult timp sanatatii tale. Consecintele acestui fapt pot fi deosebit de neplacute.

Si daca te decizi sa faci ceva impotriva acestei stari de lucruri, ar trebui sa te gandesti sa lucrezi cu un antrenor profesionist care te poate ajuta sa obtii rezultate bune inca din prima zi.

Lucrez cu Raul Aurelian exact din aceasta cauza de mai bine de 7 luni. Impactul este enorm. Nu numai ca am pierdut cateva kilograme care nu erau necesare, dar am devenit mai puternic, ceea ce mi-a oferit o rezistenta sporita la eforturile zilnice. Am inceput sa ma simt mai echilibrat, sa dorm mai bine, si sa ma trezesc mai usor. Nivelul meu de concentrare a crescut, pur si simplu am o viata mai buna.

Raul a stiut exact cum sa managerieze situatia mea, sa imi imbunatateasca conditia fizica obligandu-ma sa imi ating maximul capacitatilor fizice. Este un motivator de exceptie, si iti ofera in mod regulat noi tehnici de antrenament care fac sedintele de training mult mai interesante. Daca intentionati sa va schimbati modul de viata, Raul este cea mai buna persoana caruia sa va adresati.